Navigatie

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Digiscrap

Bloemschikken

bloemschikken

Valentijnshart

valentijn

Rozen

roos

Campari

campari

Valentijnsbox

rita

I Love You

hartje

bloemschikken

 

roosje
Enkele tips voor een geslaagde valentijn

Verwen elkaar met een lekker etentje. Dit kan thuis zijn of op restaurant. Samen met twee lepeltjes 1 grote ijscoupe eten. Met kaarslicht en een wijntje raak je alvast in de romantische spanning.

Zoek eens wat spanning en ontspanning opOp Valentijn mag je wel eens diep in je portefeuille tasten. een ballonvaart, bowlingen, een leuke daguitstap, de sauna huren voor jullie tweetjes... Het vult de dag ontspannend bij je geliefde.

Thuis blijven met Valentijn. Thuis kan je het natuurlijk ook gezellig maken. Kaarsjes aansteken, een romantische cd opzetten, fles champagne kraken, leuke hapjes aanbieden, een sensuele massage aan je geliefde geven.

Nog even enkele belangrijke tips: Laat alles deze dag aan de kant staan. Heb enkel aandacht voor je geliefde. Moest het deze dag niet lukken zoek dan een alternatieve dag. Wees lief tegen elkaar, je geliefde lief in de ogen kijken, elkaar lieve woordjes toe fluisteren.

Geef je geliefde een romantisch geschenkje Een knuffelbeertje, een kettinkje met jou naam in voor je geliefde en een kettinkje met je geliefde zijn/haar naam in voor jou, tickets voor een bioscoopje, een boeket bloemen, een roos met een leuk gedichtje bij, romantisch ontbijt op bed, sexy lingerie Een kadertje met hartjes met jouw foto of een foto waar jullie samen opstaan enz....

Een striptease voor je schatje.... Als je weet dat je geliefde hiervoor te vinden is kan de pret niet op

http://www.bloggen.be/guidoenyvette