Navigatie

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Digiscrap

Bloemschikken

bloemschikken

Valentijnshart

valentijn

Rozen

roos

Campari

campari

Valentijnsbox

rita

I Love You

hartje

valentijn coctails

Meer ideeën om een lekkere valentijns cocktail te maken!!!
mail uw cocktail door naar christ@valentijncreatief.be

roos

Cosmopolitan

cocmopolitianHet drankje van de populaire serie "Sex and the City"
Vul een shaker met 3 cl. wodka, 2 cl. cointreau, 1 eetlepel limoensap en 1 cl. cranberrysap. Doe er de ijsblokjes bij, shake en giet door de strainer in een martiniglas dat vooraf met een paar ijsblokjes gekoeld werd.

Campari Orange

campariBenodigdheden: 1 persoon:†1 blokje ijs...1 likeurglaasje campari...drupje citroensap... plakje citroen...sodawater.
Een zeer verfrissende longdrink... een aperitief voor tafel stelt ons in de gelegenheid om de wereld in een rooskleuriger licht te zien dan ze in feite verdient, stelde een onbekende fijnproever vast. Gelijk heeft hij, vooral als het een eetlust opwekkende longdrink betreft die op basis van campari gemaakt wordt. Deze uit ItaliŽ stammende kruidenbitter valt plezierig en door de kinine maakt hij vermoeide geesten weer klaarwakker. Het blokje ijs in een tumbler doen. De campari erover gieten met een drupje citroensap. Een plakje citroen erbij en aanvullen met sodawater...

Valentijn special

valentijn specialBenodigdheden: 30 ml. witte rhum... 20 ml. Peach tree... 10 ml. citroensap...100 ml. ananassap...2 rijpe aardbeien...ijsblokjes.
Pureer de aardbeien en doe deze in een shaker. Voeg de Rum, de Peach tree, het citroensap, de ananassap en enkele ijsblokjes toe. Even shaken en strainen in een longdrinkglas met enkele ijsblokjes. Garneer met een uitgewaaierde aardbei en een rietje.

Lovely Lady

Benodigdheden: witte Rhum... 2 cl. curaÁao ...12 cl. sinaasappelsap ijsblokjes.
Doe alle ingrediŽnten in de shaker, kort maar krachtig shaken. Giet in martiniglas door de strainer of cocktailzeef.
Heel lekkere doch eenvoudige cocktail

Daylight

Benodigdheden: 2,5 dl. abrikozennectar... 2,5 dl. perzikennectar... 2,5 dl. pompelmoessap....
2 rijpe perziken ijsblokjes De goed gekoelde vruchtensappen goed mengen. De perziken even in kokend water dompelen, koud afspoelen, het vel verwijderen en doormidden snijden; de pit verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. Verdeel de perzik over 4 glazen met wat ijsblokjes en vul vervolgens bij met het gemengde vruchtensap...

meer cocktails ....