Recepten uitwisselen.

<
Roze zalm in papiljotten  


Benodigdheden:
4 Personen  
4 Vellen Alu-folie + 4 kleinere stukjes
Boter om de folie in te smeren
 4 moten zalm als voorgerecht +/- 125 gr, als hoofdgerecht +/- 250 gr.
8 eetlepels room
8 eetlepels goede Cognac
4 grote scampi’s, of 100 gr grijze garnalen
Peper en zout  
1 Frans brood

Bereiding

1. Leg op 1 groot vel Alu nog een kleiner vel en boter ze in.
2. Peper en zout de zalm moten van beide zijden en leg ze op het Alu-vel.
3. Verdeel over iedere moot 2 eetlepels Cognac en room.
4. Leg de schoongemaakte Scampi of de garnalen erop en sluit de Alu-vellen.
5. Verwarm de oven op 200° en laat de pakjes 20’ garen in de oven.

Opdienen, voorzichtig bij het openen voor de stoom en geef er Frans brood bij.