Kussens met Japanse kersenbloesem.........bron.www.dremeleurope.com/nl

Stap 1
Uitsnijden van bloemmotieven uit organza met behulp van de Dremel VersaTip met de soldeerpunt. Wanneer dikkere stof wordt gebruikt moet het mes VersaTip voor heet snijden worden gebruikt.
Stap 2
Plaats om de afzonderlijke bloemblaadjes te maken, drie organza-bloemen boven op elkaar en maak deze in het midden met een naald aan elkaar vast. Raak de punt op de achterkant van de bloemen met de VersaTip en het soldeerpunthulpstuk aan om er één bloem van te maken.
Stap 3
Gebruik het Dremel lijmpistool met de doorzichtige lijmstick om de streng bruine lovertjes op het kussen te lijmen om de takken te maken, denk eerst goed over het ontwerp na wanneer u een aantal kussens gaat maken.
Stap 4
Knip de bladeren uit groene stof en gebruik het lijmpistool om de bladeren en bloembladeren zoals is weergegeven vast te plakken. Als alternatief kunt u de bladeren met behulp van limoengroene lovertjes maken. Voeg enkele schitteringen aan uw kussens toe door de VersaTip te gebruiken voor het aanbrengen van hot fix glitters om de suggestie van uitbottende bloemknoppen of meer als bloemen gevormde knoppen te wekken.